Mobiliteitsadvies

Advies en beheer

Meer mobility ondersteunt u bij de inrichting én uitvoering van uw mobiliteitsbeleid. De snel veranderende vraag en aanbod van mobiliteit maakt het gecompliceerd om een efficiënt beleid te vormen. Veel gehoorde vragen zijn: Hoe kan ik verduurzamen? Hoe kan ik mijn kosten reduceren? Hoe bied ik meer flexibiliteit en keuzevrijheid aan? Hoe wordt en blijf ik een aantrekkelijke werkgever? Hierop is geen eenduidig antwoord. Elk bedrijf is anders, verschilt van cultuur en heeft andere doelen. Naast sturing  is “verleiding” een effectief instrument om gedragsverandering van uw medewerkers in gang te zetten. Meer mobility helpt met een pragmatische aanpak uw doelen te realiseren. Dit kan met een losse opdracht, een volledig traject of als interim-oplossing.

Mobiliteitsscan

Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een basis- of uitgebreide scan. Deze laatste geeft inzicht in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, de bijbehorende kosten, het aantal parkeerplekken, de reismethoden, reistijden, duurzaamheid en vitaliteit. Hiermee heeft u volledig inzicht in het veranderpotentieel, gebaseerd op actuele routes, dienstregelingen en file-druk. Heel inspirerend!

Mobiliteitsscan – Autoregeling – Mobiliteitsregeling – Leaseovereenkomst – Performance leasemaatschappij – Samenwerking leasemaatschappij optimaliseren – Gesprekspartner voor uw businesspartners – Vraagbaak voor uw interne organisatie – Mobiliteitsadvies – Wagenparkbeheer – Fleet management – Interim sales